Triacetin / Glycerol Triacetate / Mykner / Stablizer / Hardener


Produktdetaljer

Grunnleggende informasjon
  • Utseende: Oljevæske

  • Vurderingsstandard: Industriell karakter

  • Farge: Gjennomsiktig

  • Opprinnelse: Kina

  • HS-kode: 2915390090


produktbeskrivelse

Det er en kunstig kjemisk forbindelse, ofte brukt som et matadditiv, for eksempel asa løsningsmiddel i aromaer, og for dens fuktighetsgivende funksjon. Triacetin er også en bestanddel av støpevæske med TG og som hjelpestoff i farmasøytiske produkter der den brukes som fuktighetsbevarende middel, en mykner og som løsningsmiddel.
Triacetin kan også brukes som et brennstoffadditiv som et antiknock-middel som kan redusere motortanking i bensin, og for å forbedre biodieselets kalde og viskositetsegenskaper.

TEKNISK INDEKS

spesifikasjon


Industriell karakter

Utseende Klar gjennomsiktig, oljeaktig væske
Color (Pt-Co) 30 #
Innhold,% 98%
Vanninnhold (vekt),% 0,15
Surhet (base på HAc),% 0,03
Relativ tetthet (25/25 & # 186; C) 1.154 ~ 1.164

--Søknad
Dette produktet er fargeløs, luktfri oljeaktig væske, med bitter smak, ikke-toksisk, lite løselig i vann, løselig i mange typer organiske løsningsmidler. Kokepunkt: 258 C (0.101mpa), flammepunkt: 140 C ~ 143 C.

Dette produktet brukes hovedsakelig som filtertip av sigarett - mykner av sekundær cellulose. Brukes også som smak, essens, fiksering og smøring av kosmetikk. Brukt også som mykner og løsningsmiddel av trykkfarger, belegg, cellulose nitrat, cellusolacetat, etylcelluloseacetatbutyrat.

Dette bruker hovedsakelig i gjengebransjen fra det harde natriumnatriumsilikatgranulert stoffmodelleringsstimulerende middel.