Bruk av Sebacic Acid

HOOC (CH2) 8COOH er også kjent som talgsyre. Ren hvit flakskrystall, industriprodukter med et lysegult smeltepunkt på 134,5 ℃. Det er hovedsakelig laget av ricinusolje, som er et av landbruks- og skogbrukskjemiske produkter.

Sebacic acid ble først oppnådd ved destillasjon av ricinusolje med alkali. Senere ble en syntetisk metode utviklet. I dag er den ofte brukte alkalihydrolysemetoden for ricinusolje forsæbningsreaksjonen av ricinusolje og alkalivæske ved 100 ℃ for å produsere ricinusolje natrium og glyserin. Sodium ricinoleat ble separert og svovelsyre ble tilsatt for å danne ricinolsyre, og deretter ble alkalihydrolysereaksjonen utført med en reaksjonstemperatur på 260-280 ℃ ved bruk av lavt trykk eller høyt trykk. Reaksjonen produserer dinatriumsebacat, 2-oktanol og hydrogen. Til slutt ble produktet nøytralisert med svovelsyre , farget, krystallisert og tørket.

Kina er produksjon av ricinusolje landet, ricinusolje årlig produksjon på mer enn 100 000 tonn, så de fleste produsenter bruker ricinusolje som råvareproduksjon av sebacic acid. Som et tradisjonelt eksportprodukt fra Kina, har den årlige produksjonen av dihydrosolsyre nådd over 10.000 tonn, og står for omtrent 1/3 av verdens etterspørsel etter dihydrosolsyre.

Sebacic acid er mye brukt, hovedsakelig brukt til å lage sebacic acid ester klasse, slik som sebacic acid dioctylester kan brukes som plast, kald gummi mykner, kan også brukes til å lage polyamid, polyuretan, alkydharpiks, syntetisk smøreolje, smøreolje tilsetningsstoff.Eksygenherdemiddel polydekanisk anhydrid, samt krydder, belegg, kosmetikk, etc.


ZHEJIANGJIAAO ENPROTECH STOCK CO., LTD

LEGG TIL: No.1 Economic & Development Zone, Tongxiang, Zhejiang, Kina

Kontaktperson: Gray Li

Grå LI Mobil: 0086-15888317761

Kontakt: Joey Deng

Joey Deng Mobil: 0086-13763320723

Tlf: 86-573-88623097

FAKS: 86-573-88623119

E-post: survey@jiaaohuanbao.com